1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. D-MARİN TURGUTREİS - D-MARİN BODRUM

  4. D-Marin Turgutreis Bağlama Kapasitesini Genişletti
D-Marin Turgutreis Bağlama Kapasitesini Genişletti

D-Marin Turgutreis Bağlama Kapasitesini Genişletti

Bodrum’un en büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin, bünyesinde bulunan D-Marin Turgutreis’te 70 metreye kadar olan teknelerin bağlama alanını 1’den 7’ye çıkartarak kapasitesini arttırdı.

A+A-

D-Marin, bünyesinde Türkiye’nin en önemli tatil rotalarında yer alan marinası D-Marin Turgutreis, süper yatlar için geliştirilen geniş hizmetleri, özel imkanları ve uzman çalışanları ile konuklarına kusursuz tecrübe yaşatırken bölge halkının da ilgilendiği pek çok etkinliğe imza atıyor.

D-Marin’in, Bodrum’a yalnızca 20 km uzaklıktaki ilk marinası “Turgutreis”, Bodrum yarımadasının etkileyici kent yaşamı ve tarihini bir arada sunarken, yaz aylarında tatilcilerin gözde merkezi oluyor.

RENKLİ BİR DÜNYANIN KAPILARI ARALANIYOR

Yalnızca bir marina olarak değil, entegre bir turizm tesisi olarak yerli ve yabancı misafirlerine hizmet veren marina içindeki Yacht Club ile konuklarına farklı deneyimler sunuyor. D-Marin, tekne sahiplerine sunduğu çeşitli hizmetlerden, dünya mutfağının seçkin lezzetlerini bir arada bulunduran Yacht Club restoranlarından çocukları deniz hayatı ile buluşturan D-Marin Kids programına kadar tüm misafirlerine renkli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 5273 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.