1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Koronavirüs Küresel Liman Kısıtlamaları Haritası Yayınlandı
Koronavirüs Küresel Liman Kısıtlamaları Haritası Yayınlandı

Koronavirüs Küresel Liman Kısıtlamaları Haritası Yayınlandı

Uluslararası Deniz Ticaret Odası (ICS), üyelerini ve denizcilik şirketlerini, koronavirüs salgını kapsamında Küresel Liman Kısıtlamaları ile ilgili bilgilendirme amaçlı harita yayınladı.

A+A-

Ülkeler açısından, Çin limanlarında bulunan gemi ve mürettebatı üzerinde koronavirüs yayılmasıyla mücadele etmeye yönelik yeni kısıtlamalar getirilmesi güç bir süreç olacağı için bu kapsamda, Wilhelmsen Ships Service tarafından, “Coronavirus-Global Port Restrictions Map” online uygulaması geliştirildi.

Uygulamada bulunan liman veya ülkelerin üzerine gelerek tüm konumlardaki kısıtlamalar görüntüleniyor. Harita, günde iki kez güncellenip ve önceki 24 saat için güncellemelerin bulunduğu yerler öne çıkarılıyor.

Bahse konu harita uygulamasına https://wilhelmsen.com/ships-agency/campaigns/coronavirus/coronavirus-map/ adresinden erişim sağlanabiliyor.

Uluslararası Limanlar Birliği (International Association of Ports and Harbors-IAPH) tarafından sunulan haritaya https://sustainableworldports.org/world-ports-covid19-information-portal/ adresinden, ICS’nin önerdiği bir diğer Liman Kısıtlamaları Haritasına ise https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiN2I3MmJiYmYtYmYyNy00MGVkLWI0ZTktZDZmNTY4ZTBlMzM3IiwidCI6IjM5MGZkN2Q4LWUzMjktNDdiYy04MmY4LWM5NTY4NTg5MzYyYyIsImMiOjEwfQ%3D%3D adresinden ulaşılabiliyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 9574 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.