1. HABERLER

  2. DZKK

  3. Manavgat Irmağı'na 2 Sahil Güvenlik botu
Manavgat Irmağı'na 2 Sahil Güvenlik botu

Manavgat Irmağı'na 2 Sahil Güvenlik botu

Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı tarafından Manavgat Irmağı'nda konuşlandırılan iki sahil güvenlik botu düzenlenen törenle hizmete alındı.

A+A-

Kontrol botlarının hizmete girmesi nedeniyle tarihi köprü altında düzenlenen törende konuşan Manavgat Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit, botlarda 2 astsubay, 5 uzman erbaş olmak üzere 7 personelin görev yapacağını söyledi.

Irmakta sık sık boğulma olaylarının yaşandığını hatırlatan Yiğit, "Bundan sonra sık sık denetimler olacak. Biliyorsunuz 70'e yakın tekne burada taşımacılık yapıyor. Bunlar denetlenecek. Onun dışında zaman zaman insan ticareti de oluyor. Bunun da önüne geçmek için sıkı bir denetim yapılacak." dedi.

Yiğit, ileriki zamanlarda sahil güvenlik hizmet binasının da ihalesinin yapılacağını belirterek, burasının yapımından sonra sualtı dalış timi personelinin de Manavgat'ta görev yapacağını ifade etti.

Törene, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Sezai Öztürk, Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, Manavgat İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kürşat Şenol ve Liman Başkanı Deniz Kaya ve kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

manavgat-irmagi.jpg

sgk.jpeg

sgk1.jpeg

sgk2.jpeg

sgk3.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 6742 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.