1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Safiport’un 4. STS’i liman sahasında
Safiport’un 4. STS’i liman sahasında

Safiport’un 4. STS’i liman sahasında

Safiport’un dördüncü STS’i dün gerçekleşen operasyonla konteyner rıhtımına alındı. 18 metre derinlik ve 450 metre uzunluğa sahip konteyner rıhtımına yanaştırılan 4. STS ile Safiport’un 350 metre üzerindeki tiger gemilere hizmet verebilme kabiliyeti arttı.

A+A-

Türk limanları arasında fark yaratan birçok yenilikle adından sıkça söz ettiren Safiport ekipman alımları ve yeni yatırımları ile her geçen gün büyümeye, gelişmeye devam ediyor.

Operasyon hızı ve kalitesi ile bölgede fark yaratan Safiport’un dördüncü STS’i de liman sahasına geldi.

Safiport’un ekipman filosunda yeni ekipman alımları ile birlikte STS sayısı 4’e, RTG sayısı 14’e, 125 ton kapasiteli mobil liman vinci (MHC) sayısı  4’e, forklift sayısı 40’a ve terminal konteyner çekicisi sayısı ise 28 adete yükseldi.

Deneyimli ekibi ve verimli ekipman filosu ile her geçen gün dökme yük, genel kargo, ro-ro, sıvı yük operasyonlarının yanı sıra konteyner operasyonlarında da büyümeye devam ediyor. Yeni ekipman siparişlerini de tamamlayan Safiport, operasyonlarını en verimli şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Safiport’un Super Post Panamax büyüklüğündeki STS vinçleri “Ultra Large Container Vessel” olarak adlandırılan gemilere hizmet verebiliyor. Vinçler gemi üzerinde 23. sıradan konteyner operasyonu yapabiliyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 9411 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.