1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. "Teos Çocuk Şenliği" Seferihisar'da düzenlendi
"Teos Çocuk Şenliği" Seferihisar'da düzenlendi

"Teos Çocuk Şenliği" Seferihisar'da düzenlendi

İzmir’in sakin ilçesi Seferihisar’da 23 Nisan 5 gün boyunca "Teos Çocuk Şenliği"yle kutlandı.

A+A-

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97.yıldönümünde, Seferihisar Belediyesi ve Teos Marina işbirliği ile Teos Çocuk Şenliği düzenlendi.

Kortej yürüyüşü ile renkli bir açılış yapılan Teos Çocuk Şenliği’nde, Seferihisarlı yönetmen Çağan Irmak’ın öncülük ettiği TEMA Vakfı’nın “Evladın için bir ağaç dik” kampanyası kapsamında boş bir araziye 51 fıstık çamı fidanı dikildi. Ardından Makedonya, Ukrayna, KKTC ve Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinden gelen konuk çocuklar Teos Marina’yı ziyaret ettiler. 

teos-cocuk-senligi-1.jpg

Çocuklar için eğlenceli oyun atölyeleri kurulan Teos Marina’da, Karagöz ve Hacivat, illüzyon gösterileri, satranç turnuvası ve Göztepe Yelken Kulübü’nün yelken simülatörü yoğun ilgi gördü. Son gün düzenlenen gala gecesinde Makedonya, Ukrayna, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Gaziantep Oğuzeli Belediyesi Halk Oyunları ekiplerinin danslarıyla renklendi.

teos-cocuk-senligi-2.jpg

Mavi Bayraklı Teos Marina’nın geleceğimiz olan çocuklara çevre bilinci aşılamak; denizi ve denizciliği sevdirmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak düzenlenen, Seferihisar’daki ilköğretim okullarında  “Sürdürülebilir Denizcilik ve Çevre” konulu bir resim yarışmasının ödül töreni sahnede yapıldı.  Finalistlere ödüllerini Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü verdi.

teos-cocuk-senligi-3.jpg

Seferihisar ilçe merkezinde başlayan Teos Marina’da devam eden Teos Çocuk Şenliği, ilçe halkının yoğun ilgisi ile coşkulu anlara sahne oldu. 5 gün boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanan şenlik, Ömür Gedik konseri ile taçlandı. Teos Marina’da eğlence doruğa ulaştı.

teos-cocuk-senligi-.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2572 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.