1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. TEOS MARİNA - TEOS SIĞACIK

  4. Teos Marina’da yatçılara ilk yardım eğitimi verildi
Teos Marina’da yatçılara ilk yardım eğitimi verildi

Teos Marina’da yatçılara ilk yardım eğitimi verildi

Teos Marina’da, Göztepe Yelken Şubesi ve Herkes İçin Acil Sağlık Derneği (HİASD) işbirliğiyle düzenlenen “Denizde İlk Yardım” eğitimi gerçekleştirildi.

A+A-

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği sertifikalı eğitimde, denizde meydana gelebilecek suda boğulma, dalış kazaları, kalp krizi, deniz canlıları ile temas, kesi, kanama ve yaralanmalar, kırık, çıkık, burkulma, yanık, kanama, sıcak ve soğuk çarpması, karbonmonoksit zehirlenmesi gibi konularda hayati bilgiler verildi.

Herkes İçin Acil Sağlık Derneği’ni (HİASD) temsilen Dokuz Eylül Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Gürkan Ersoy, yaptığı çarpıcı sunumla katılımcıları bilgilendirdi. Ersoy, yatçıların başına gelebilecek olası kazalarda uygulanması gereken ilk yardım hakkında detaylı bir anlatım yaptı.

Ardından temel yaşam desteği konusunda, Dokuz Eylül Üniversitesi İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlisi Tuğba Gültekin sunum yaptı. Eğitimin ardından katılımcılara sertifikaları verildi. Yatçılar, Teos Marina’dan faydalı eğitimlerin devamını istediklerini ve gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetlerini belirttiler.

denizde-ilk-yardim-2.jpgdenizde-ilk-yardim-3.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2047 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.