1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Yalıkavak Marina lüks konuklarını ağırlamaya başladı
Yalıkavak Marina lüks konuklarını ağırlamaya başladı

Yalıkavak Marina lüks konuklarını ağırlamaya başladı

Havaların ısınmasıyla birlikte sezonun ilk misafirlerini ağırlamaya başlayan Yalıkavak Marina’nın ilk ünlü süper yat ziyaretçisi 85m’lik Valerie oldu.

A+A-

Yalıkavak Marina’ya demirleyen 85 metre boyundaki Valerie igi odağı oldu. Gövdesi ünlü tasarımcı Espen Oeino ve iç  dizaynı da Reymond Langton Design tarafından gerçekleştirilen Valerie, 2011 yılında Lürssen tarafından kuzey Almanya’daki Rendsburg tersanesinde üretildi.

12 kişilik 6 misafir ve 22 kişilik 10 mürettebat kamarasına sahip Valerie; 2 Caterpillar motoru, 3,8 metrelik draft’ı ve 14 knot’luk ortalama hızı ile görenleri kendine hayran bıraktı.

YALIKAVAK MARİNA

Süper Yat Marinaları kategorisinde İngiliz The Yacht Harbour Association (TYHA) 2018 Altın Çapa ödülü ve 5 Altın Çapa sertifikası sahibi Yalıkavak Marina, Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli mega yat marinasıdır. Huzurlu ve sakin konumu, muazzam konfor sağlayan ve geniş teknik servis imkanlarına sahip süperyat tesisleri ile 2010 yılından beri 135 metreye kadar olan tüm süper ve mega yatları ağırlayan Yalıkavak Marina, dünyanın önde gelen 106 markasına da evsahipliği yapıyor. Türk ve dünya mutfaklarından örnekler sunan gurme restoranları, butik otelleri ve AB normlarındaki Mavi Bayraklı plajıyla deniz tutkusunu lüks resort anlayışıyla harmanlayan Yalıkavak Marina, Bodrum Yalıkavak’ta eşsiz bir yat deneyimi sunuyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 8793 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler