1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. Teos Marina Ozan Orhon’la ‘Yaza Merhaba’ dedi
Teos Marina Ozan Orhon’la ‘Yaza Merhaba’ dedi

Teos Marina Ozan Orhon’la ‘Yaza Merhaba’ dedi

İzmir’in doğal limanı Teos Marina, 2018 yaz sezonunu, tesisteki havuz başında Barbekü Parti ile açtı.

A+A-

Huzur, güven ve eğlencenin adresi olan Seferihisar Sığacık’taki yat limanı Teos Marina, yatçılar, kamudaki paydaşlar, Teos Marina kiracıları ve çalışanları ile “Yaza Merhaba” dedi. 12 Mayıs Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayan sezon açılış partisi, açık büfe yemek ve içki servisi ile başladı, müziğin ritmi ile eğlence an be an doruk noktaya ulaştı.  

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı gecenin açılış konuşmasını yapan Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü, “Bugün sezona merhaba partimizde kocaman bir aile olduğumuzu gördüm ve çok mutlu oldum. İyi ki varsınız, İyi ki birlikteyiz, herkese şimdiden iyi bir sezon diliyorum” diye konuştu.

DUTY FREE MÜJDESİ

20 Nisan itibariyle Samos feribot seferleri başladığını hatırlatan Günlü, “Bu kış gümrük binasındaki revizyon ile hudut kapısı binamızı daha modern hale getirirken bina içerisine Duty Free mağazası da yaptık. Setur Duty Free kiracımız tüm hazırlıklarını yaptı. Resmi kurumlardan iznini bekliyor. Birkaç haftaya hizmet vermeye başlayacak” diyerek müjde verdi.
Teos Marina AVM’de yeni bir balık restoranı açılışı için hummalı bir hazırlık olduğunu belirten Faruk Günlü, bu yılda çok sayıda etkinlik planladıklarını söyledi. 2017 yılında başlayan Perşembe konserlerine bu yılda her hafta yeni müzik türleri ile devam edeceklerini söyleyen Günlü, “her hafta 21:30 da festival alanında buluşalım, hep birlikte eğlenelim” dedi. Günlü, “Haziran ayında bir araba rallisine ev sahipliği yaparken, Temmuz ayında yat yarışlarına ev sahipliği yapacağız. Balık turnuvamızda her yıl yeni Türkiye Rekorları geliyor. Bakalım bu yıl Eylül ayındaki turnuvamızda oltalara ne takılacak?” dedi.

Yaza Merhaba Partisi’nde “1900 Orchestra”nın müzikleriyle eğlence başladı, gecenin ilerleyen saatlerinde sanatçı Ozan Orhon sahne aldı. “Ne varsa 90’larda var” diyerek 90’lı yılların popüler müziklerinden hatırlatmalarla dinleyicileri coşturan Ozan Orhon, İzmir’i çok sevdiğini, Teos Marina’yı çok beğendiğini söyledi. İzmir Marşı ile tüm konukları coşturan sanatçıyı dinleyen yatçılardan bazıları, gecenin ilerleyen saatlerinde havanın serinliğine aldırmadan havuza atlayarak yüzdüler. Coşkulu sezon açılışı ile Teos Marina’da yaz sezonu resmen başladı. 


y1-004.jpgy2-004.jpgy3-003.jpgy4-002.jpgy5-002.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 7156 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.