1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Yıldırım'dan öğrencilere müjde!
Yıldırım'dan öğrencilere müjde!

Yıldırım'dan öğrencilere müjde!

Eski Ulaştırma Bakanı ve İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir'de Tepekule Kongre Merkezi'nde İzmirli denizcilerle biraraya geldi.

A+A-

Eski Ulaştırma Bakanı ve İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir'de Tepekule Kongre Merkezi'nde İzmirli denizcilerle biraraya geldi.

Eski Ulaştırma Bakanı ve Ak Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu, Genel Müdürler, Ticaret Odaları ve Meslek Odaları Yetkilileri, Kamu kuruluşları yetkilileri, Üniversiteler, Meslek Liseleri, Sanayi tesisleri ve tekne imalatçıları, Gemi geri dönüşümcüler, “Denizcilikte İzmir’in Geleceğini” İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde konuştu.

Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu tarafından açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Denizcilik Müsteşarlığınca denizcilikte son yıllarda yapılan yenilikler anlatılarak sektör sorunlarına ve bunların geliştirilmesi için atılacak adımlara değinildi.

Yıldırım’dan öğrencilere staj merkezi müjdesi
Eski Ulaştırma Bakanı ve Ak Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, Denizcilik Müsteşarlığı ile birlikte yürütülen çalışma sonucunda denizci öğrencilere staj merkezi müjdesi verdi.

Denizcilik Müsteşarlığı tarafından açılacak staj merkezi, staj yeri bulmakta zorlanan öğrencilere çözüm kapısı olacak. Açılacak merkez denizci öğrencilerin denizcilik firmalarında ve gemilerde kolay staj imkanı bulmasına ve daha bilinçli sektörü takip edebilen öğrenciler yetiştirilmesine olanak sağlayacak.

Virahaber

Bu haber toplam 1065 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.