1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DÖDER'in yeni yönetimi belli oldu
DÖDER'in yeni yönetimi belli oldu

DÖDER'in yeni yönetimi belli oldu

Geçtiğimiz hafta Genel Kurul toplantısı yapan Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER)'de 2014-2015 Dönemi Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu belirlendi.

A+A-

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) genel kurul toplantısını, ev sahipliğini üstlenen İstanbul Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta pazar günü İstanbul Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen genel kurul toplantısına İstanbul’da ve çevre illerde bulunan okullardan üye öğrenciler katıldı. 

Genel kurul toplantısı, Divan Kurulu Başkanı Caner Bahadır’ın yapmış olduğu açılış konuşmasıyla başladı. Ardından bir önceki DÖDER Yönetim Kurulu Başkanı Çağrı Aksin bir konuşma yaptı. Aksin konuşmasında yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diledi. Ardından, Yönetim Kurulu aday listesi tanıtıldı.

Tek aday listenin olduğu genel kurulu salt çoğunluğun oyu ile Piri Reis Üniversitesi öğrencisi Faruk Sarı kazandı. Sarı’nın yönetim kurulu listesinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Gürsel Dökük, İstanbul Üniversitesi’nden Çakır Uzuner ve Kubilay Can Ovacıllı, Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Ayberk Dal ve Kocaeli Üniversitesi’nden Hasan Ulusoy  ve Merve Özkul  yer alıyor.Sarı, ekibini tanıtan bir konuşma ile birlikte daha çok çalışarak daha güzel yerlere ulaşabilecekleri vurgusunda bulundu. Sonrasında Denizci Öğrenciler Derneği 2014-2015 Dönemi Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu belirlendi.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1403 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.