1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ege'nin incisi Çeşme için bir araya geldiler
Ege'nin incisi Çeşme için bir araya geldiler

Ege'nin incisi Çeşme için bir araya geldiler

Çeşme Belediyesi'nin düzenlediği "9 durak, 9 deneyim" kampanyası için birçok ünlü isim Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlenen etkinlikte biraraya geldi.

A+A-

Dün gece Hasköy Rahmi Koç Müzesi’nde yapılan ve birçok ünlü ismin katıldığı kokteylde tanıtımı yapılan kampanya ile; Çeşme’nin bugüne kadar yeterince tanınmamış gizli güzelliklerinin anlatılarak konuk sayısının arttırılması ve çeşitlendirilmesi hedefleniyor.

Çeşme Belediyesi'nin organize ettiği geceye pek çok ünlü sima katılırken, İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'da gecede hazır bulunup kampanyaya destek verdi.Alaçatı, Reisdere,  Ovacık, Ilıca, Ildırı, Germiyan, Dalyan, Çeşme Merkez ve Çiftlikköy'ü kapsayan Çeşme'deki 9 turistik durağı tanıtmak için, gece kapsamında yöreye özgü lezzetler davetlilere sunuldu. İzmir kumrusundan, Çeşme dondurmasına ve reçeline kadar Rahmi Koç Müzesi'ne Çeşme'den getirilen standlar kuruldu.

Gecede konuşma yapan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, “ Çeşme'nin, Türkiye’nin en eski ve bilinen destinasyonlarından biri olmasına rağmen, hala bütün yönleriyle bilindiğini düşünmüyoruz. Alaçatı örneğinde olduğu gibi; korumacı turizm anlayışından ödün vermeden, butik otel hizmetiyle bölgeyi bulunduğu yerden başka bir yere taşıdık. Bugün Türkiye’nin en özel turizm beldelerinden biri haline gelen Alaçatı yerli ahalisi,  yatırımcıları ve misafirleri ile herkesin mutlu olduğu bir belde. Bu deneyimimizden yola çıkarak Çeşme’nin bugüne kadar yeterince tanıtamadığımız düşündüğümüz diğer yüzlerini de anlatmayı hedefleyen bir dizi çalışma başlattık. Bugün bu çalışmaları siz değerli Çeşme severler ve medya ile paylaşmaktan mutluyuz” dedi.

 

3-070.jpgbennu-gerede2.jpgbennu-gerede1.jpgcvagll.jpgamac.jpgmustafa1.jpgcesme-belediye-baskani-muhittin-dalgic.jpg

beledie.jpg

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

Bu haber toplam 1340 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.