1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İhracatın parlayan yıldızı: Gedik Kaynak
İhracatın parlayan yıldızı: Gedik Kaynak

İhracatın parlayan yıldızı: Gedik Kaynak

Türkiye’nin toplam ihracatının üçte birini gerçekleştiren, altı birliği bünyesinde barındıran İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) başarıda katkıları olan yıldız şirketleri 10 Nisan Cuma günü, Hyatt Regency İstanbul Ataköy Otel’de düze

A+A-

Gedik Kaynak “En Çok Ülkeye İhracat Yapan Orta Ölçekli İhracatçılar” kategorisinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birinci seçilerek ihracatın yıldızları arasındaki yerini aldı. Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, ödülü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Tim Başkanı  Mehmet Büyükekşi’nin elinden aldı.

İMMİB’in geleneksel hale getirdiği ve bu yıl sekizincisi düzenlenen ödül gecesinde Türkiye’nin 2014 yılında gerçekleştirdiği ihracatta en büyük paya sahip olan şirketlere toplam 195 ödül verildi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ekonomideki güncel gelişmelere dair değerlendirmelerde bulunduğu törende, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve İMMİB bünyesindeki Türkiye’nin ihracat lideri 6 ihracatçı Birliğinin Başkanları da hazır bulundu.

Ödül gecesinde ödülü Firmamız adına Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya GEDİK, T.C. Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin elinden aldı.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 974 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.