1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bandırma Çelebi Limanı'ndan Kötü Kokular Gelmeye Devam Edecek
Bandırma Çelebi Limanı'ndan Kötü Kokular Gelmeye Devam Edecek

Bandırma Çelebi Limanı'ndan Kötü Kokular Gelmeye Devam Edecek

Angus gemileri, 2024 yılı boyunca da Bandırma Çelebi Limanı'na gelmeye devam edecek.

A+A-

Vatandaşlar, limanın kent merkezine olan yakınlığı nedeniyle angus sevkiyatının kötü kokuya yol açtığını, kapı pencere açamadıklarını ifade etti.
Et ve Süt Kurumu (ESK) kırmızı et piyasalarını dengeleme ve düzenleme görevi doğrultusunda harekete geçtiğini duyurdu. Yüksek et fiyatlarının düşürülmesine yönelik atılacak olan adım doğrultusunda, Türkiye’ye angus sevkiyatına devam edilecek. Firmalara yapılacak sığır satışının detaylarına ilişkin bilgiler paylaşılırken, kesimlik angusların teslimatının 2024 yılı boyunca Bandırma ve Derince limanları üzerinden yapılacağı açıklandı.
2023 yılında Bandırma Çelebi Limanı’na angus yüklü 14 gemi yanaşmış, toplam 96 bin 257 adet angus sevkiyatı gerçekleştirilmişti. 2023 yılında Bandırma Limanı'ndan kötü kokular dolayısıyla vatandaşlar özellikle sıcak havalarda kapı pencere açamaz duruma gelmişti.
Vatandaşlar, limanın kent merkezine olan yakınlığı nedeniyle angus sevkiyatının kötü kokuya, böcek ve sinek gibi haşerelerin yayılmasına yol açtığını, kapı pencere açamadıklarını söyledi.

Vira Haber 

Bu haber toplam 686 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.