1. HABERLER

  2. ÇEVRE

  3. Bakanlıktan İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'ne plaket
Bakanlıktan İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'ne plaket

Bakanlıktan İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü'ne plaket

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Gemi Kaynaklı Atıkların Sebep Olduğu Deniz Kirliliğinin Önlenmesi için Kapasite Artırılmasına İlişkin Teknik Yardım Projesi” kapsamında yaptığı çalışmalardan ötürü İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü’ne plaket verdi.

A+A-

“Gemi Kaynaklı Atıkların Sebep Olduğu Deniz Kirliliğinin Önlenmesi için Kapasite Artırılmasına İlişkin Teknik Yardım Projesi”nin kapanış etkinliği, 8 Mart Çarşamba günü Ankara Point Otel’de gerçekleşti. AB’nin Gemi Kaynaklı Kirlilik ve Para Cezaları Hakkındaki 2005/35/EC Sayılı Direktifi ve diğer ilgili AB müktesebatı ile uyumlu olarak yürütülen proje kapsamında birçok çalışma yapıldı. Söz konusu çalışmalar kapsamında; kapasite artırımı, deniz kirliliğinin önlenmesi açısından zayıflık ve eksikliklerin çözülmesi, daha temiz deniz ve kıyı alanları elde edilmesi ve ilgili mevzuatın uygulanmasındaki uyumsuzlukların ortadan kaldırılması hedeflendi. Kapanış programında, proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ve elde edilen sonuçlar anlatıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kapanış programı öncesinde destek ve katkılarından dolayı İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü, İBB iştiraklerinden İSTAÇ A.Ş. ve projeye destek veren kurum ve kuruluşlara plaket takdim etti.

ibbl.jpg

Bu haber toplam 3037 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.