1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Antalya'da köpek balığı korkusu
Antalya'da köpek balığı korkusu

Antalya'da köpek balığı korkusu

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı gözde turizm merkezlerinden Kekova’da boyu 2 metreye yakın olan balık korkuya sebep oldu.

A+A-

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı gözde turizm merkezlerinden Kekova’da bir balıkçı tarafından çekilip sosyal medya üzerinden "Kekova Körfezi'nde köpek balığı, korkmuş hissediyor" notuyla paylaşılan görüntüde boyu 2 metreye yakın olduğu görülen ve suyun üzerinde yüzgeçi görülen balık korkuya sebep oldu.

Demre ilçesine bağlı doğal güzellikleri ve Batık Kenti ile ünlü Kekova’da köpek balığı olduğu iddia edilen balık amatör kameraya yansıdı. Turizm sezonunda yüz binlerce turistin ziyaret merkezi olan dünyaca ünlü Kekova’da, Hüseyin Kormal isimli bir vatandaşın sosyal medya üzerinden 20 Temmuz tarihinde paylaştığı görüntü panik paniğe sebep oldu. Görüntüde, Kekova Koyu giriş bölgesinde bulunan kıyı şeridine kadar giren ve yüzgeçi su üzerinde olan balığın kıyıya oldukça yaklaştığı görülüyor. 2 metre kadar olduğu tahmin edilen balığın yaz aylarında avlanmak için kıyaya gelebileceği ifade edildi. 

Sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntüde, balığın görüntüsünün kaydedildiği bölgenin günü birlik tur düzenleyen teknelerin yüzme molası verdiği alana çok yakın olması dikkat çekti.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.