1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. İzmir Kış Trofesi Çeşme Parkuru sonlandı
İzmir Kış Trofesi Çeşme Parkuru sonlandı

İzmir Kış Trofesi Çeşme Parkuru sonlandı

Uluslararası Çeşme Yat Kulübü(ICYC), Ege Açıkdeniz Yat Kulübü (EAYK), Urla Yat Kulübü(URİYAT) tarafından organize edilen ve Çeşme Marina ve Teos Marina tarafından desteklenen İzmir Kış Trofesi Çeşme Parkuru sona erdi.

A+A-

 Uluslararası Çeşme Yat Kulübü(ICYC), Ege Açıkdeniz Yat Kulübü (EAYK), Urla Yat Kulübü(URİYAT) tarafından organize edilen ve Çeşme  Marina ve Teos Marina tarafından desteklenen İzmir Kış Trofesi Çeşme Parkuru, Çeşme Marina ile Teos Marina arasında yapılan 3. Ayak Coğrafi Rota yarışı ile sona erdi. İzmir Kış Trofesi, 2-3 Nisan’da yapılacak Sığacık Parkuru 4. Ayak yarışları ile devam edecek.

Yarış, 12 Mart Cumartesi günü saat 9:25’de 7 knotluk rüzgar altında 23 teknenin katlımı ile Çeşme Fener Burnu’ndan başladı. Rüzgarın yetersiz olabilme ihtimaline karşın hakemler, Alaçatı (kısa rota) ve Seferihisar olmak üzere iki finish hattı kurdular. Yarışan tekneler önce Alaçatı hattından finish alıp Seferihisar’a devam ettiler. İlerleyen saatlerde rüzgarın durmasından dolayı IRC4, Yeni IRC ve Destek Sınıfı teknelerinin yarışı Alaçatı’da alınan finish değerleri ile son buldu. IRC I, IRC II ve IRC III sınıfı tekneleri ise Seferihisar’a kadar yarışa devam edildi.

Tüm teknelerin Teos Marina’ya gelmesinin ardından düzenlenen ödül töreninde IRC ve Destek sınıflarında dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Törenin açılışını ve sunuculuğunu yapan EAYK komodoru Akif SEZER, bu zorlu yarışa katılan tüm tekneleri bu zorlu parkurda gösterdikleri gayret ve özveri için kutladı.

IC Çeşme Marina Genel Müdürü Can AKALTAN da, “Eylül’de Çeşme Marina’da düzenlenecek İzmir Sonbahar Trofesini uluslararası platformlara duyurabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Ödül töreninde IRC ve Destek sınıflarında toplam 17 ödül verildi. İzmir Kış Trofesi 3. Ayak yarışlarında kazanan tekneler:

·         IRC I birincisi: SHAKARA

·         IRC I İkincisi: ARMADOR

·         IRC I üçüncüsü: UYAN SAILING SCHOOL

·         IRC II Birincisi: AYK BLUE MILES

·         IRC II İkincisi: QUATTRO

·         IRC II Üçüncüsü: MARE

·         IRC III Birincisi: LADY SUN

·         IRC III İkincisi: VENTUS

·         IRC III Üçüncüsü: NICE

·         IRC IV Birincisi: KAIROS

·         IRC IV İkincisi: FARMER

·         IRC IV Üçüncüsü: LİKYA

·         Yeni IRC 4 Birincisi: HALF LIFE

·         Yeni IRC 4 İkincisi: MIRANDA

·         Yeni IRC 4 Üçüncüsü: İMGE

·         Destek Sınıfı Birincisi: FIÇI

·         Destek Sınıfı İkincisi: BLUE WIND


ViraHaber.com

Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.