1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İzmir'de patlama: 1 şehit
İzmir'de patlama: 1 şehit

İzmir'de patlama: 1 şehit

İzmir Adliyesi yakınlarında patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan çatışmada iki terörist etkisiz hale getirildi. Yapılan ilk açıklamada bir polisin şehit olduğu ve biri ağır 10 kişinin yaralandığı belirtildi.

A+A-

Bayraklı ilçesindeki İzmir Adliyesi'nde hakim ve savcıların giriş yaptığı C kapısının yakınında bombalı saldırı gerçekleştirildi.

İzmir Adliyesi yakınlarında patlama ve çatışma

Bir aracın infilak etmesi sonucu gerçekleşen patlama sonrasında çatışma çıktı. Bölgede çıkan çatışmada iki terörist öldürüldü. Ölü ya da yarası sayısı ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılamazken, bir teröristin ise kaçtığı ifade edildi.

patlamal.jpg

"Polisler ile teröristler arasında çatışma çıktı"

Anadolu Ajansı, patlamanın ardından polisle çatışmaya giren iki teröristin öldürüldüğünü; bir teröristi ise yakalama çalışmalarının ise devam ettiğini duyurdu. Habere göre, patlama sonrası olay yerinden kaçan siyah montlu, beyaz bereli ve 1,65-1,70 metre boyundaki şüpheli aranıyor. Güvenlik güçleri de bölgede güvenlik çemberi oluşturdu. Olası bir bomba veya terör saldırısı ihtimaline karşı önlemler alındı.

Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans gönderildi.

İZMİR'DEKİ PATLAMADA İKİ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, 1 TERÖRİST ARANIYOR

Resmi kaynaklardan teyit edilmeyen bilgilere göre, patlamanın ardından iki teröristin öldürüldüğü belirtiliyor. Öte yandan bir teröristin de arandığı öğrenildi.

izmirpatlamafotografi.jpg

İzmir Baro Başkanı'ndan Patlama açıklaması: İzmir hedef gösterildi!

İzmir Baro Başkanı Aydın Özcan ise NTV canlı yayınında şunları söyledi: "Şu anda bilgimiz bir teröristin ele geçirilmiş olduğu. Diğeriyle ilgili kesin bilgiye biz de sahip değiliz. Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun diyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Olay yerine geçmek üzereyiz. İzmir 10-15 gün önce sosyal medyadan hedef gösterilmişti. Biz de suç duyurusunda bulunmuştuk. Ardından bu olayın olması çok düşündürücü. Seçilen kapıdan savcı, hakim ve vatandaşlar giriş yapıyor. Bir araç patlatılıyor ve ardından çatışma çıktığına yönelik bir bilgi var. Aracın hedef şaşırtmak amacıyla yapıldığı sanılıyor."

Bu haber toplam 4202 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.