1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Setur Kuşadası Marina Kupası 26 Ağustos’ta başlıyor
Setur Kuşadası Marina Kupası 26 Ağustos’ta başlıyor

Setur Kuşadası Marina Kupası 26 Ağustos’ta başlıyor

Setur Marina ile KAYK ve EAYK işbirliğinde düzenlenecek olan KAYK – EAYK Kuşadasi Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası 26 Ağustos 2013 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

A+A-

Kuşadası Yat Kulübü (KAYK) ve Ege Açık Deniz Yat Kulübü (EAYK) işbirliğinde ilk kez düzenlenecek olan KAYK – Eayk Kuşadası Yelkenlı Yat Yarışı Setur Kuşadası Marına Kupası 26 Ağustos 2013 tarihinde Setur Kuşadası Marina Çarşı sponsorluğunda gerçekleşecek. Deniz, yat, adrenalin tutkunlarını buluşturacak olan Kayk – Eayk Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası Kuşadası’nda ilk kez polyester yelkenli yatlar için Türkiye Yelken Fedarasyonu tarafından onaylı bir koy içi şamandıra yarışı olacak.

Kuşadası’nın yatçılık ve marina hizmetleri tanıtılacak


Setur Kuşadası Marina sponsorluğunda ilki düzenlenecek olan bu keyifli yarışta yelken takımları zafere ulaşmak için kıyasıya mücadele edecekler. Kuşadası’nın yatçılık ve marina hizmetlerinin tanıtılmasına katkı sağlayacak Kayk – Eayk Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası sonrasında Setur Kuşadası Marina Çarşı’da düzenlenecek olan törenle dereceye giren yarışmacılara kupaları verilecek.

 

kus-adasi-marina_.jpg


 

virahaber.com

Bu haber toplam 1414 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.