1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Alanya Marina yeni sezondan umutlu
Alanya Marina yeni sezondan umutlu

Alanya Marina yeni sezondan umutlu

Önümüzdeki ay gerçekleştireceği EMİR Yat Rallisi ile yaz sezonunu açmaya hazırlanan Alanya Marina'da fuarlardan alınan olumlu izlenim beklentileri arttırdı.

A+A-
Özellikle Orta Doğu'da yaşanan siyasi gelişmeler ve 90 gün vize sorunu nedeniyle hedeflediği doluluk oranına ulaşamayan Alanya Marina yeni sezondan umutlu. Almanya, İngiltere ve İstanbul’da yapılan bot şovlarda tanıtım yapan Marina ekibi, Alanya Marina standına olan ilginin yüksek olduğunu dile getirdi.
 
'DOLULUK ORANI ARTACAK'
 
Alanya Marina Müdür Vekili Şürkan Işık, Marina'nın son durumu ve sezon beklentilerini aktardı. Işık, "Şu anda yüzde 60 doluluk oranı var. Sezonda yapılan rezervasyonlara bakacak olursak doluluk oranının artacağı görülüyor" dedi. Işık, Mayıs ayında yapılacak olan EMİR Yat Rallisi ve ikinti el yat fuarı ile ilgili de bilgiler verdi.
 
'STAND BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ'
 
Alanya Marina Halkla İlişkiler sorumlusu Ebru Önder ise CNR İstanbul Boatshow'da Alanya marina Standı'nın yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek, "Şimdi bile 3 yatçı Alanya'ya geldi. Aynı fuardan yapılan irtibatlarla daha fazlası da gelecek" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
virahaber.com
Bu haber toplam 1488 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.