1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Jotun Boya 34. Uluslarası İstanbul Boatshow’da
Jotun Boya 34. Uluslarası İstanbul Boatshow’da

Jotun Boya 34. Uluslarası İstanbul Boatshow’da

Dünya’nın en prestijli yatlarının tercihi Jotun Boya, her yıl olduğu gibi bu yıl 23-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Marinturk Boatshow’da yer alacak.

A+A-

Her yıl farklı bir yenilikle ön plana çıkan Jotun, bu yıl yüksek parlaklıktaki yeni sonkat ürünü Megagloss AC’yi yat sahipleri ve sektör profesyonellerinin beğenisine sunuyor.

Uzun bir denizcilik tarihine sahip Norveçli Jotun Boya, Jotun Boya, 34. uluslarası Boatshow’da yenilikliklerini, yat sahipleri, sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler ile biraraya getiriyor.

Jotun Boya’nın geniş ürün gamı zehirli boyalardan ahşap bakım ürünlerine, son kat boyalardan tekne bakım ürünlerine kadar teknelerin tüm boya ihtiyaçlarını karşılıyor. Her tekne tipine uygun hızlı ve kolay boya çözümleri, teknelerin ilk günkü görümünü uzun süre korurken, teknelerin performanslarını da artırıyor.

Yat boyalarında sunduğu ileri teknoloji ürünleri ile sektöre yenilikçi boya çözümleri kazandırmaya devam ediyor.

Megayatlara ayna görümü

2010 yılından beri yat sahipleri tarafından beğeni ile kullanılan Megagloss serisine bir yeni ürün daha ekleniyor. Megagloss AC, akrilik poliüretan son kat boya, yatlara yüksek parlaklıktaki renkleri ile ayna görünümü kazandırıyor. Yat sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik, 2 yıllık araştırma ve testler sonucunda geliştirilen bu ürün, son teknoloji bağlayıcılar içermektedir. İhtiyaç duyulması halinde pasta-cila uygulamasına uygundur.   

77-006.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1304 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.