1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Utrecht Turizm Fuarı'nda Bodrum standı büyük ilgi görüyor
Utrecht Turizm Fuarı'nda Bodrum standı büyük ilgi görüyor

Utrecht Turizm Fuarı'nda Bodrum standı büyük ilgi görüyor

Hollanda'da düzenlenen Utrecht Turizm Fuarı'nda 100 metrekarelik alanda tanıtılan Bodrum'un standına büyük ilgi gösteriliyor. 18 Ocak 2015'e kadar sürecek fuarda, Gökova koyları ve mavi yolculuk tanıtılıp engelli turizmine yönelik çalışmalar yapılıyor.

A+A-

Utrecht şehrinde 13-18 Ocak arasında düzenlenen turizm fuarına, aynı zamanda Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, beraberindeki 80 kişilik kafileyle çıkarma yaptı. Deniz Ticaret Odası, Denizciler Derneği, Kefaluka Resort Otel, Milta Işıl Club, Amara Island Bodrum Elite Otel, Bodrum Holiday Resort Otel, İzer Hotel&Beach Club, Royal Asarlık Beach Otel, Salmakis Resort&Spa Otel, Kadıkale Otel-Bendis Beach Club Otel, Armonia Holiday Village&Spa, Baia Hotel Bodrum, Sunweb Summer Tur, Halikarnas Club ve ANB Travel Bodrum, fuara katılım için destek verip ilçenin tanıtımına katkı sağladı. Fuara katılan heyet, Hollanda'dan Bodrum'a gelecek turist sayısını arttırmak amacıyla çeşitli görüşmeler yaptı. Fuarın ilk günü Bodrum Ramada Resort Otel tarafından verilen kokteyle Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri, tur operatörleri, konaklama tesisi genel müdürleri ve Bodrum'dan gelen turizmcilerle beraber yaklaşık 650 kişi katıldı. Halikarnas Club Dans Grubu da bir gösteri sundu. Grubun, fuar süresince her gün belirli saatlerde dans gösterileri yaparak ziyaretçilerin Bodrum standına ilgisini arttırmaya çalışacağı ifade edildi. Ayrıca ilk gün standı ziyaret edenler arasında yapılan çekilişle beş kişiye Kefaluka Resort Hotel, İzer Hotel&Beach Club, Royal Asarlık Beach Hotel, Zeytinada Hotel ve Bitez Garden Life Hotel'de çift kişilik tatil hediye edildi.

Bodrum'a İngiltere'den sonra en çok turistin Hollanda'dan geldiğini belirten Başkan Kocadon, "Geçen yıl 1 milyon 280 bin Hollandalı turist Türkiye'ye geldi. Bunun 112 bin 410'u Bodrum'u ziyaret etti. Hollanda, bu rakamlarla Türkiye'ye en çok turist gönderen ülkeler arasında altıncı sırada yer alıyor." dedi. Kocadon, Hollanda'nın ikinci büyük tur operatörü Sunweb'in de Bodrum standında yer alarak, ilçeyi tanıtmak amacıyla çalışmalar yaptığını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1452 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.