1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Rüyada balık görmek
Rüyada balık görmek

Rüyada balık görmek

Rüyada balık görmek, rüyada çok sayıda balık görmek ve rüyada balık tutmak anlamı, rüyada balık görmek neye işarettir ve rüya tabirleri Vira Haber'de.

A+A-

İnsanlar sık birşekilde geceleri uyurken yada gündüz uykularında rüya görürler.

İnternet’te yer alan rüyada balık görmek, rüyada denizde boğulmak, rüyada balık olmak, rüyada balık tutmak, rüyada balık yemek ve rüyada deniz görmek hakkındaki yer alan tüm bilgileri, Vira Haber olarak siz değerli okuyucularımız için derledik.

Rüyada balık görmek, kısmet habercisi

Rüyada balık görmek genel olarak hayırla yorumlanmaktadır. Rüyada balık görmek en çok kısmetlerin habercisidir

Size gelecek kısmetler, mal ve mülkler balık sembolüyle rüyanızda size görünürler. Balık görülen rüyalar en hayırlı rüyalar arasında yer almaktadır.

Bir diğer sitede ise, rüyada balık görmeyi, Cafer-i Sâdık’a göre rüyada balık görmek tabirleri altı şekilde yapılmaktadır. Genelde rüyada görülen balık ise mevki, konum, güç sahibi birisini, bakire bir kızı, gelecek ganimeti, hizmetçiyi veya askeri ve ganimeti simgelediği söylenmektedir.

baliktutmak.jpg

Rüyada Balık sürüsü görmek

Genel olarak rüya yorumcuları ve rüya tabirlerinde, rüyada balık sürüsü görmenin anlamı ise kariyerinizde yükseliş yaşama aşamasında olduğunuz veya yükseleceğinize de işaret etmektedir. Eğer bir işte çalışıyorsanız ise mevkinizin artacağı yada kendi işinizin sahibi iseniz işleriniz genişleyecek demektir. Balık sürüsündeki balıklar ne kadar fazlaysa kısmetleriniz de o kadar çok olacaktır şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada balıkların yüzdüğünü görmek

Rüyada sık karşılaşan olaylardan biriside rüyada balıkların denizde yüzdüğünü görmektir. Rüyada Balıkların suda yüzmesi size doğru gelen kısmetlerin habercisidir. Balıkların suyun üst kısmına çıkması ise, gerçekleşmesi zor görülen arzu, talep ve isteklerinizin yani aslında hayallerinizin beklemediğiniz bir anda gerçek olmasına delalet etmektedir. İşleriniz düşündüğünüzden kolay bir şekilde gerçekleşecektir.

Rüyada balıkların su yüzüne çıkması ne demek?

Rüyada balıkların su yüzüne çıkması genellikle mirasa veya gizli sırların ortaya çıkmasına yorulmaktadır.

Rüyada çeşit çeşit balık görmek

Denizde çeşit çeşit balık görmeniz bir yandan büyük mutluluklar yaşarken, ani birşekilde diğer yandan da bazı sorunların, sıkıntıların veya durumların canınızı sıkabileceğine işaret eder.

Ayrıca, rüyada balıklar berrak bir suda yüzdüğünü gördüyseniz, mutlu günler kapıda demektir. Ayrıca berrak suda yüzen balık aynı zamanda zenginliği de temsil etmektedir.

Rüyada denizden balık çıkarmak

Rüyada balık tutmak ve rüyada balık görmek çok sık rastlanan bir rüyadır. Ayrıca, rüyada deenizden balık çıkarmak, elinize geçecek maddi değeri olan bir eşyanın habercisidir.

Rüyada canlı balık görmek

Rüyanızda gördüğünüz canlı ya da taze balıklar kariyerinizde ve aşk yaşamınızda şanslı günlerin kapınızda olduğuna delalet eder. Aşk hayatınıza girecek yada girmiş olan kişinind  namuslu ve iyi huylu olacağı söylenmektedir.

Eğer ki balığı rüyanızda kendiniz tutmuşsanız yani avlamışsanız ise, canlı canlı yemişseniz de menfaate kavuşacaksınız demektir.

ruyadabaliktutmak.jpg

Rüyada balık avlamak

Rüyada balık tutmak ve avlamak, rüya sahibini çok mutlu edecek haberler alacağı şeklinde söylenmektedir. Balık avlamanın bir diğer anlamı ise menfaatinizin yada kazancınızın olacağı işlere, projelere gireceğiniz veya beklemediğiniz yerlerden fayda sağlanacağınız şeklindedir. Avladığınız balıklar çok fazla fakat küçüklerse; elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağını işaret eder. Balık avladığınız deniz veya ırmağın suyu bulanık idiyse, bazı günahlar işleyebileceğinize yorulmaktadır.

Balık avladığınız su tatlı fakat balıklar tuzlu ise bazı konularda biraz sıkıntı çekeceğiniz şeklinde tabir edilir.

Rüyada Balık avlamak amacıyla denize ağ atmanız yada olta atmanız, ince eleyip sık dokumadan her söylenene inandığınızı ve bunun size zarar verebileceğinizi simgelemektedir.

Rüyada balık tutmak

İnsanlar çoğunlukla iki çeşit rüya görüyor. Birisi rüyada balık görmek, diğer ise balık tutmak. Rüyada balık tutmanın anlamı ise, rüyada balık avlamak ile benzer şekilde yorumlanmaktadır. Rüyanızda balık tutuyorduysanız, elinize toplu miktarda para geçecek demektir.

Rüyanızda balık tuttuğunuzu görmeniz bazen de bir arayış içinde olduğunuzu ifade edebilir. Rüyada balık tutmak için bir diğer tabir ise emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alacağınızdır.

Rüyada balık oltası görmek

Rüyada olta görmek kendinize faydası dokunacak durumlarla karşılaşacağınıza delalet eder. Oltayla balık tuttuğunuzu gördüyseniz eğer, sıkıntılı ruh halinizden kurtulacaksınız şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada balık yemek

Hemen karın açlığına yormayın bu rüyayı. Rüya sahibi kadın ise eğer yapacağı doğumun kolay geçeceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış balık yemek

Rüyayı gören kişinin misafirliğe çağrılacağına işaret etmektedir. Eğer rüyayı gören genç bir kişi ise eğitim amacıyla yer değiştireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında gökten kızarmış balık indiğini gören kişi duasından emin olur. Hasımlarına karşı galibiyet elde eder. Şan ve yücelik sahibi olur.

Rüyada kokmuş balık yemek

Eğer ki rüyanızda temiz güzel bir yemeği bırakarak kokmuş bir balık yediyseniz, bu rüya evliyseniz, eşinizi bırakarak çapkınlık peşinde koşacağınıza işarettir.

Tuzlu balığı birisi size vermişse, bu rüya, güçlü ve iyi konumlu bir kimseden zarar göreceğinize işaret ettiği söylenmektedir.

Rüyada balık satın almak

Bu rüya, rüya sahibi eğer bekarsa ve rüyasında balık satın alıyorsa, kısa süre içerisinde evleneceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada küçük balık görmek

Rüyanızda gördüğünüz balık ufak bir balıksa, tasa ve kedere işaret ettiği söyleniyor. Hoşunuza gitmeyecek bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bir başka rüya tabirine göre küçük balıklar gelirinizin daralacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada büyük balık görmek

Rüyasında büyük balık gören kişi, kazanacağınız malların habercisidir diye yorumlanmaktadır.

Rüyada Sazan balığı görmek

Rüya sahibinin evleneceğine yorulmaktadır. Bir tabire göre ise rüyasında  sazan balığını görmek ise ortak yapılacak bir işe yada hayırlı işlerle karşılaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Yunus balığı görmek

Rüyada yunus balığı görmek hayırlıdır. Endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğu söylenmekte. Durumunuzun iyiye gideceği ve maddi olanaklarınızn da güçleneceğinize delalet ediyor. Eğer ki sıkıntılı ve zor günler geçiriyorsanız yakın bir zamanda, tam aksi bir şekilde işleriniz yolunda gidecek ve feraha kavuşacaksınız anlamı taşımaktadır.

Rüyada balık satmak

Bu olay, rüya sahibinin ailesi, çocukları için hayırlı olaylar ve gelişmeler yaşanacağının habercisi denilmektedir. Ve bu rüya rüya sahibinin yakın zaman içerisinde hanesinin bereketleneceğine işaret eder.

Rüyada İnsana benzeyen balık görmek

Rüyanızda insana benzeyen bir balık görmüşseniz, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet eder. Yeni dostluklar kurabilir veya var olan dostlarınızdan işinize çok yarayacak yardımlar alabilirsiniz.

Rüyada Yılan balığı

Rüyada yılan balığı görmek işinizden kovulacağınıza işaret eder. Yılan balığı görmek zararın işaretidir.

Rüyada ölü balık görmek

Rüyada ölü balık görmek, arzu ettiğiniz şeylerin şimdilik gerçekleşmesinin mümkün olmadığına veya bir konuda hayal kırıklığı yaşayabileceğinize delalet eder.

Rüyada balık pazarı görmek

Rüyada balık pazarı görmek işlerinizde başarılı olacağınıza işaret eder.

Ağızdan balık çıkması

Rüyasında ağzından balık çıkan kişi, haddinden fazla yalan söyleyecek demektir.

Rüyada balık olmak anlamı

Rüyanızda kendinizi balık şeklinde görmeniz, verimliliğinizin artacağı bir döneme gireceğinizin habercisidir.

Rüyada Balıkla konuşmak

Rüyada balıkla konuşmak, sağlam konuma sahip bir kişinin sırlarına ortak olacağınıza işaret eder.

Rüyanızda birisine balık vermeniz, çevrenizdeki kişileri mutlu edebilmek adına bazı şeyler yapacağınızın habercisidir.

Rüyada balık kesmek

Rüyasında balık kesen kişi, hasta ise rahatsızlıklarından kurtulur.

Rüyada balık görmek psikolojik anlamı

Genel olarak ise rüyada görülen balıklar, kişinin cinsel arzularını ya da gereksiz isteklerini simgelediği söylenmektedir.

Bu haber toplam 34101 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.