1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Feeeder konteyner gemilerinin geleceği konuşuldu
Feeeder konteyner gemilerinin geleceği konuşuldu

Feeeder konteyner gemilerinin geleceği konuşuldu

Türkiye Feeder tip konteyner gemilerindeki yeni gelişmeler, Makina/Sevk sistemlerini kapsayan 'Container feeders for today and for the future' konulu seminerin ABS tarafından Ataşehir Marriot Otel'de gerçekleştirdi.

A+A-

Denizcilik sektöründen çok sayıda paydaşın katıldığı 'Container feeders for today and for the future' konulu seminer de ABS Türkiye yetkilileri de hazır bulundu.

Açılış konuşmasını yapan ABS Türkiye Ülke Müdürü Seyfettin Tatlı seminer hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve iş güvenliğinin önemi üzerinde durdu.

BİLGİ VE TECRÜBELER AKTARILDI

Seminerde ABS'in iki uzmanı Christian Schack ve Jan Otto De Kat, 'Feeder Pazarına Genel Bakış', 'Düşük Karbon Ekonomisi için Gemi Konsepti' ve 'Sürdürülebilirlik', MAN'den Mevlüt Civelek ve Volkmar Galke 'Gelecekte Feeder için Sevk Gücü'nü içeren konularda sunumlar yaparak Türk Denizcilik camiasından katılanlarla bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

Katılımcılar yeni düzenlemeler sonrası dünya denizcilik sektöründe oluşacak tabloya Türk deniz ticaret filosunun uyum sağlayabilmesi için bu tarz seminerlere daha fazla ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Toplantıda konuşma yapanlardan Man Makina Satış Müdürü Mevlüt Civelek, IMO 2020 kurallarıyla beraber gelecek yeniliklerin makinalar üzerine etkilerini anlattı.

2-157.jpg3-154.jpg

 

 

 

 

Vira Haber

Bu haber toplam 4869 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.