1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İskenderun Körfezi'nde Denizde Çekilme Yaşandı
İskenderun Körfezi'nde Denizde Çekilme Yaşandı

İskenderun Körfezi'nde Denizde Çekilme Yaşandı

Hatay'da İskenderun Körfezi’nde yaşanan gel gitle denizde 30 metreyi bulan çekilme yaşandı.Kentte yaşanan kuvvetli fırtınayla kentte etkisini hissettirdi.

A+A-

Yaşam alanlarında olumsuzluklara neden olan fırtınayla birlikte İskenderun Körfezi’nde denizde 30 metreyi bulan çekilme yaşandı. Denizde yaşanan çekilme vatandaşları tedirgin etsed e kısa sürede denizin eski halini alacağı düşünülüyor.
Sahilde bulunan esnaf Hasan Taşdemir, denizde 30 metreyi bulan çekilme yaşandığını belirterek, "Bir hafta öncesinde burada çok derin rüzgar vardı. Rüzgardan sonra burada deniz 30 metre ilerideki kayalıklara kadar gitti. Ama bugün görüyorum ki deli bir deniz tekrar geri geldi, deniz tekrar yükseldi. Şu anda gördüğünüz gibi rüzgardan dolayı denizin dalgaları buraya vuruyordu. Otuz metre çekilmişti diyebilirim, burası deprem bölgesi olduğu için yani biraz şaşırdım. İster istemez tedirgin oluyor insan, lakin bir şey olacağını düşünmüyorum" dedi.

Vira Haber


Bu haber toplam 102 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.