1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Denizcilik sektörünün önemli konferansı "GMC16" Bodrum'da gerçekleşecek
Denizcilik sektörünün önemli konferansı "GMC16" Bodrum'da gerçekleşecek

Denizcilik sektörünün önemli konferansı "GMC16" Bodrum'da gerçekleşecek

Denizcilik camiasının beklediği ve son yılların en önemli konferansı 24-25 Ekim 2016 tarihlerinde Kefaluka Resort Hotel’de yapılacak. Heyecanla beklenen konferansa sayılı günler kaldı.

A+A-

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası’nın (GEMİMO) ortaklaşa düzenlediği “The Second Global International Conference on Innovation in Marine Technology and the Future of Maritime Transportation” adlı uluslararası konferans, denizcilik camiasının değerli akademisyenlerini, sektör temsilcilerini ve basın mensuplarını ağırlayacak.

TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası’nın öncülüğünde İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü eş başkanlığında düzenlenen konferans kapsamında Deniz Teknolojileri, Deniz Taşımacılığı Yönetimi ve Denizcilik Sektöründe İnnovasyon konuları akademik düzeyde ele alınacak.

Konferansta, uluslararası düzeyde 100’e yakın bildiri ve poster ile denizciliğin bütün bileşenleri, denizcilik sektöründeki yenilikler, sorunlar ve öneriler tüm paydaşlarla detaylı olarak tartışılacak. Denizcilik camiasına gerek akademik, gerekse sektörel açıdan değer katacak bilimsel tebliğler 26 oturumda sunulacak.

Konferansa, denizcilik sektörüne uluslararası düzeyde çok değerli katkıları olan Erasmus Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hercules Haralambides, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Metin Kalkavan ve Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı Başaran Bayrak davetli konuşmacı olarak katılacak ve deneyimlerini paylaşacaklardır.

Konferas Programı

program-1.jpgprogram-2.jpgViraHaber.com

Bu haber toplam 3674 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.