1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. MURAT KIRAN

  4. Murat Kıran, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile biraraya geldi
Murat Kıran, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile biraraya geldi

Murat Kıran, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile biraraya geldi

Deniz Harp Okulu 241. Dönem Diploma ve Sancak Devir Töreni'ne katılan GİSBİR Başkanı Kıran, GİSBİR Genel Sekreteri Süheyl Demirtaş, tören sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme imkanı buldu.

A+A-

Deniz Harp Okulu 241. Dönem Diploma ve Sancak Devir Töreni'ne katılan GİSBİR Başkanı Murat Kıran, İMEAK DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu ve İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, tören sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme imkanı buldu.

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran ve GİSBİR Genel Sekreter Süheyl Demirtaş ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Deniz Harp Okulu 241. Dönem Diploma ve Sancak Devir Törenine katılım gösterdi.

Diploma ve Sancak Devir töreni sonrasında, Kalkavan, Kıran ve Kaptanoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme imkanı bulurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan sektör temsilcilerinden denizcilikteki gelişme ve sorunları dinledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 7601 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.