1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. "Radiant" Bodrum'dan Almanya'ya bakım için gitti
"Radiant" Bodrum'dan Almanya'ya bakım için gitti

"Radiant" Bodrum'dan Almanya'ya bakım için gitti

İki aydan fazla süredir Bodrum'da konaklayan Dubai Şeyhi Abdullah El Futtaim'in mega yatı "Radiant", Bodrum'dan ayrılarak Almanya'daki bir tersaneye bakım için gitti.

A+A-

Dubai Şeyhi Futtaim'in mega yatı "Radiant", Bodrum'dan ayrıldı. Dubai Şeyhi Abdullah El Futtaim'in 110 metre uzunluğundaki mega lüks yata, yiyecek ve yakıt ikmali yapıldı. Geldiği günden bu yana Yalıkavak, Turgutreis ve zaman zaman Kara Ada civarını turlayan yat, uzun süre Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'nde konakladı.

Şeyh Futtaim'in yatta bazı yakınlarını misafir ettiği öğrenildi. Aynı zamanda otomotiv, akaryakıt ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren bir holdingin de Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah El Futtaim'e ait yatta 45 personel bulunduğu belirtildi. 

100 metre ilerisindeki bir botu alabora edebilecek yüksek güçlü askeri su topu olan yatta, acil durumlarda koltuk fırlatmaya yarayan özel bir güvenlik sistemi, jakuziler, spor salonu, çalışma odası, jetskiler ile bir de helikopter bulunuyor. 

Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'nden yaklaşık 360 ton yakıt alarak ayrılan mega yatın, Almanya'ya hareket ettiği ve buradaki bir tersanede bakıma alınacağı öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1215 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.