1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. MSC Cruises, denizde yemeği yeni bir seviyeye taşıyor
MSC Cruises, denizde yemeği yeni bir seviyeye taşıyor

MSC Cruises, denizde yemeği yeni bir seviyeye taşıyor

MSC Cruises, MSC Meraviglia ve MSC Seaside ile başlayarak; gemide nasıl, ne zaman ve nerede yemek yenebileceği konularına esneklik getirerek, Cruise severleri yeni ve geniş yemek opsiyonları ile tanıştırıyor.

A+A-

İlk olarak 2017’nin en yeni gemileri olan Meraviglia ve Seaside’da başlayacak olan bu yenilik, MSC Cruises misafirlerinin istedikleri zaman, istedikleri yerde, özel restaurantlar ve uluslararası yemekleri daha geniş bir yelpazede deneyimleyebileceği anlamına geliyor.

Yeni Yemek Tarzları

MSC Cruises'un sunduğu yeni yemek konseptlerinden biri de “Esnek Yemek”. Bu yeni yemek tarzı, misafirlerin akşam yemeği için bir zaman aralığını önceden seçmelerine olanak tanıyor ve program esnasında herhangi bir zamanda değişiklik yapma imkanı sağlıyor. Bu sayede misafirler, yemek deneyimlerini her gün programlarına daha kolay adapte ederek, tatillerinden en iyi şekilde yararlanabilecek. Standart uygulamadaki gemi yemeği, her akşam için iki oturum seçeneği ile yine devam ediyor olacak. Açık büfe günün 20 saati misafirlere, çok çeşitli ve taze hazırlanmış yemekler sunacak. MSC Seaside'da, biri sadece ailelere özel olacak, aile dostu seçenekler sunan ve çocuk dostu oturma alanları bulunan iki yemek yeme mekanı da bulunacak.

denizde_yemek_1.jpg

Daha Fazla Uluslararası-Özel Restaurantlar

MSC Cruises, "Denizde En İyi Suşi" olarak nitelendirilen Kaito Sushi Bar'ın başarısını ve popülaritesini takiben, taze balık, sashimi ve tempura servis ederek, geminin Kaito Sushi Barını tamamlamak üzere MSC Meraviglia'da yepyeni bir Kaito Teppanyaki restaurantını misafirlerinin beğenisine sunacak. Bir başka yeni restaurant konsepti de, “Butcher’s Cut” markası ile otantik bir Amerikan et restaurantı olacak. MSC Seaside’ın en seçkin yemek deneyimlerinin başında, Roy Yamaguchi'nin Asya Pazar Mutfağı olacak, alakart restaurantın bir Sushi Bar’ı ve bir Teppanyaki Grill'i de bulunacak. MSC Seaside'de ayrıca Ocean Cay adıyla, deniz ürünleri restaurantına yer verilecek. Bu şık restaurant, Amerikan tarzı balık çeşitlerini, Akdeniz etkileri ile sunacak.

denizde_yemek_2.jpg

Ünlü Şefler ile Daha Fazla İşbirliği

MSC Cruises, kendi alanlarında dünyanın birinci sınıf uzmanlarıyla işbirliği yapmaya ve yeni gemilerinde sıra dışı yemek deneyimleri sağlamaya devam ediyor. MSC Seaside'da dünyaca ünlü şef Roy Yamaguchi ile yapılan işbirliği, iki yıldızlı Michelin şefi Carlo Cracco ile uzun süredir devam eden işbirliğinin bir devamı olarak, MSC Meraviglia'daki ana restaurant menülerinde, aşçının özel imza yemekleri ve yine özel olarak hazırladığı Noel ve yılbaşı yemekleri sunulacak. MSC Meraviglia'da, ödüllü çikolata ve pasta şefi Fransız Jean-Philippe Maury ile işbirliği, geminin Akdeniz tarzı gezinti yolunda misafirlere dondurma ile kreplerin leziz örneklerini sunacak.

denizde_yemek_3.jpg

Bu yeniliklerle ilgili MSC Cruises'un Ürün Geliştirme ve Misafir Deneyimleri Sorumlusu Andrea Gangale, ”MSC Cruises'ta, misafirlerimize unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmaya çalışıyoruz ve yemek konusu bizim için her zaman en önemli özelliklerden biri olmuştur. Cruise seyahatlerimizde inovatif geliştirmeler yapıyoruz, şimdi bunu gemide yemek deneyimimize taşıdık. MSC Meraviglia ve MSC Seaside ile başlayarak, misafirlerin seçimlerini yönetebilecekleri üst düzey teknoloji doğrultusunda, misafirlerin tatillerini daha da keyifli geçirebilmeleri için dünya çapında mutfak deneyimleri yaşatarak, uluslararası restaurantların en iyi lezzetlerini sunuyoruz. ” şeklinde açıklamada bulundu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 9799 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.