1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Beneteau Sailing Fest 27 Temmuz’da başlıyor
Beneteau Sailing Fest 27 Temmuz’da başlıyor

Beneteau Sailing Fest 27 Temmuz’da başlıyor

Dünyanın en iyi tekne üreticisi Beneteau’nun Türkiye distribütörü Tezmarin, 27-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında D-Marin Turgutreis’in ev sahipliğinde yepyeni bir festivale imza atıyor. 

A+A-

Bu yıl ilk kez düzenlenecek özel yelken festivali Beneteau Sailing Fest’e sadece 65 adet Beneteau yelkenli katılabilecek. Denizcilerin buluşma noktası Bodrum Yarımadası’nın en iyi marinalarından D-Marin Turgutreis’te üç gün boyunca marinanın içinde dört ayrı mekanda, üç farklı dalda, yedi farklı etkinlikle zenginleşen festivalde, akşamları da hareket hız kesmeden devam edecek.

Beneteau Sailing Fest, 27 Temmuz Cuma akşamı D-Marin Turgutreis’te skipper toplantısı ile başlayacak. 28 Temmuz Cumartesi günü sabah kahvaltısında buluşacak ekipler daha sonra birlikte yelken açıp, akşamüzeri sürpriz hediye çekilişlerinin olduğu ‘Mixology Party’de, Number One Türk FM DJ’lerinin en iyi ve en yeni müzikleri ile geç saatlere kadar eğlenmeye devam edecek. Katılımcılar, 29 Temmuz Pazar günü yine kahvaltı sonrası yelken seyrine çıkacak ve gün sonunda ödül törenin yapılacağı Tezmarin Party’de, Number One Türk FM DJ’leri ile unutulmaz bir final akşamı yaşayacak. Üç gün boyunca sürecek festival, SUP Yoga, SUP ve RIB (şişme bot) eğitimleri ve yarışlarıyla yelkenin yanında, karada da yelken severlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Sadece Beneteau sahiplerine özel olan festival; Naviga, Honda Türkiye, Burgan Leasing, Burgan Bank, Columbia, Hugo Boss, Number One Türk FM, Bodrum Amerikan Hastanesi, Haute Board, Atelier Rebul, Bioderma ve Rebel Beans destekleriyle gerçekleşiyor.

beneteau-sail-fest-digital-02-2.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6080 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.