1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Vento'dan sektörü buluşturan iftar
Vento'dan sektörü buluşturan iftar

Vento'dan sektörü buluşturan iftar

Deniz taşımacılığında son yılların öne çıkan firmalarından olan Vento Shipping, Kalamış Wyndham Grand Otel'de bir iftar yemeği tertipledi. İftarda bir araya gelen denizcilik sektör paydaşları Ramazan'ın bereketi  için aynı sofrayı paylaştı.

A+A-

Kalamış Wyndham Grand Otel'de düzenlenen iftara denizcilik sektöründen çok sayıda davetli katıldı. İftarda bir araya gelen denizcilik sektör paydaşları Ramazan'ın bereketi için aynı sofrayı paylaştı. İftara davetli olarak gelen konuklar Vento Shipping Genel Müdürü Teoman Mustafa Akyol ve Filo Müdürü - Şirket Ortağı Seçkin Yılmaz tarafından kapıda karşılandı.

"Shipping is a living space, refers to the conception of life and culture" sloganıyla Türk denizcilik sektörünün son yıllarda yıldızı parlayan firmalarından olan Vento Shipping, armatörlük hizmetlerinin yanına supply hizmetlerini eklemesiyle gündeme gelmişti. Özellikle deniz taşımacılığında konuşulan markalardan olan Vento Shipping'in önümüzdeki dönemde tedarik sektöründe neler yapacağı merakla bekleniyor.

v2-003.jpgv3-001.jpgv4.jpgv5.jpgv6.jpgwhatsapp-image-2019-05-23-at-10-40-35.jpegwhatsapp-image-2019-05-23-at-10-40-40.jpeg

 

 

 

 

Vira Haber

Bu haber toplam 5875 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.