1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 23. Ulusal Denizkızı Kongresine Son 10 Gün
23. Ulusal Denizkızı Kongresine Son 10 Gün

23. Ulusal Denizkızı Kongresine Son 10 Gün

Denizci Öğrenciler Derneği, Türk denizciliğini ileri taşımak amacıyla 25 yıldır hizmet veriyor.

A+A-

Dernek, Türkiye genelindeki denizci öğrencileri bir araya getirerek onların donanımlı bireyler haline gelmelerini sağlamak için çalışıyor. Dernek faaliyetlerini toplantılar, sosyal etkinlikler, sektör toplantıları, söyleşiler ve kongreler gibi etkinliklerle sürdürüyor. Bu çerçevede her yıl düzenlenen Ulusal Denizkızı Kongreleri, denizciliğin farklı alanlarından sektör büyüklerinin deneyimlerini paylaştığı paneller, teahouse etkinlikleri ve atölyelerle dolu önemli bir platform oluşturuyor.

23. Ulusal Denizkızı Kongresi, bu yıl 2-5 Mayıs tarihleri arasında Swandor Hotels & Resort Kemer'de gerçekleştirilecek. Kongreye katılım heyecanla bekleniyor ve denizcilik camiasının her kesiminden katılımcılar davet ediliyor. Kongre, denizcilik sektörü için bir şölen niteliği taşıyacak ve katılımcılar denizcilik dünyasının güncel konuları hakkında bilgi paylaşımı yapacaklar.

Denizci Öğrenciler Derneği Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, kongreye değerli denizcilik büyüklerinin katılımının önemine vurgu yapılırken, tüm denizcilik camiasının kongreye davet edildiği belirtildi.

23-udk-davetiyesi.jpeg

Vira Haber 

Bu haber toplam 570 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.