1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Hisarönü Yat Festivali sektörü bir araya getirecek
Hisarönü Yat Festivali sektörü bir araya getirecek

Hisarönü Yat Festivali sektörü bir araya getirecek

Hisarönü Yat Festivali, Türkiye’nin keşfedilmeyi bekleyen koylarından Orhaniye’de deniz tutkunları ve sektörü bir araya getirecek. Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenecek festivale, “Mavi Bayrak” ödüllü Martı Marina & Yacht Cl

A+A-

Festival kapsamında 4-6 Eylül tarihlerinde, çok sayıda teknenin rotayı Marmaris’e çevirmesi ve karadan da geniş bir katılım olması bekleniyor. Geçen sene ilki gerçekleşen festival özel geziler, deniz sohbetleri ve sosyal aktivitelerle oldukça zengin bir programa sahip.

Ege'nin güzel teknelerinin, denizcilerin ve tüm denizseverlerin bir araya gelerek yaz sezonuna görkemli bir veda ettiği Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali, Eylül ayının ilk hafta sonunda gerçekleşecek. Denizde, farklı kategoride tekneler için farklı programlarla Hisarönü Körfezi’nin güzelliklerinin keşfedileceği festival kapsamında IRC sınıfları için bir yarış da planlanıyor. Karada ise, denizi seven tüm misafirlerin keyifli vakit geçireceği aktiviteler düzenlenecek. Festival boyunca Martı Marina & YachtClub’da deniz sohbetleri, özel konuklar, spor ve çok çeşitli aktiviteler, özel yemek ve partiler gerçekleştirilecek. Ayrıca, hem tekne sahiplerine hem de tüm festival ziyaretçilerine yönelik bir panayır alanı da hazırlanıyor.

Birbirinden güzel yelkenliler, motoryatlar, yarış tekneleri, klasik guletler bu özel organizasyon için yazın en güzel mevsiminde Hisarönü Körfezi’nde buluşacak. Deniz tutkunları ve meraklıları için çok çeşitli aktivitelerin planlandığı festival, bireysel katılımcıların yanı sıra kurumsal olarak adını duyurmak isteyen yelkencilere ve şirketlere de açık olacak. Şirketler, meslek örgütleri ve üniversiteler de dahil denize gönül vermiş yerli ve yabancı tüm denizseverler festivale davetli. 4-6 Eylül’de düzenlenecek festivale, tekne, bireysel ve tanıtım amaçlı katılım için başvurular www.hisaronuyf.com internet sitesinden bilgi alınarak yapılabiliyor.

yatl.jpg

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.