1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Safiport Derince'nin hedefi Marmara'nın merkezi olmak
Safiport Derince'nin hedefi Marmara'nın merkezi olmak

Safiport Derince'nin hedefi Marmara'nın merkezi olmak

Safiport Derince’de büyük liman yatırımı için master plan anlaşması yapıldı.

A+A-

Safiport Derince, liman yapılandırma planı için uluslararası ihale usulü ile dünyanın önde gelen 14 danışmanlık firması ile görüştü. Son olarak lider bir İngiliz danışmanlık firması ile master plan servisi için anlaşma sağlandı. Büyük yatırımın uygulaması ise çok yakın zamanda başlayacak.
 
Safiport Derince, Türkiye’nin en büyük uluslararası limanı olma yönünde çalışmalarını sürdürüyor. Safiport Derince, devir tarihinden itibaren altı aylık süre sonrası büyük liman yapılandırma planı için uluslararası görüşmelere başladı. Multi-purpose (çok amaçlı) bir liman için master plan ihalesi ile dünyanın önde gelen 14 danışman firmasıyla görüşüldü.
 
Hedef Marmara'nın merkezi olmak

on olarak liman yapılandırması alanında dünyanın en büyük limanlarına hizmet vermiş olan İngiliz danışman firması ile master plan servis anlaşması sağlandı. Safiport Derince Limanı yönetimi, hedeflenen hacimlerle limanın Marmara Bölgesi’nin lojistik merkezi haline geleceğini ve yaratılan iş imkânları ile Türkiye ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlayacağını ifade ediyor.

virahaber.com

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.