1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Sektörde yeni işbirliği: Vitmar & Omni
Sektörde yeni işbirliği: Vitmar & Omni

Sektörde yeni işbirliği: Vitmar & Omni

2011 yılından beri ‘deniz sigortaları’ alanında hizmet veren Vitmar Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş., faaliyetlerine Omni Sigorta çatısı altında devam edecek.

A+A-

Vira Haber Merkezi

Kurulduğu günden beri denizcilik ve sigorta şirketlerinin sorunlarına verimli ve nitelikli çözümler oluşturan, ‘deniz sigortaları’ alanında istikrarlı bir büyüme ile hizmet sağlayan Omni, 2017’ye yeni bir atılımla adım attı. Müşterilerine uluslararası standartlarda birinci sınıf hizmet sunan Omni, Vitmar ekibini de bünyesine katarak deniz sigortaları konusunda dünyanın ileri gelen brokerleri arasında olma iddiasını bir adım daha öteye taşıdı.

Omni Genel Müdürü Gürhan Kulle, konuya ilişkin yaptığı açıklamada uluslararası arenada etkin bir oyuncu olma hedeflerinin altını çizdi. Gürhan Kulle, “Türkiye’nin lider kuruluşu ve en tecrübeli ekibine sahip olan Omni, Vitmar ekibini de bünyesine katarak deniz sigortaları konusunda dünyanın ileri gelen brokerleri arasında olma iddiasını daha da pekiştirmiştir” dedi.

omni-2.jpg

Görüşlerine başvurduğumuz Vitmar A.Ş. yetkilileri Tansel Tokgöz ve Bahri Mete ise; Omni’nin özellikle yurt dışı piyasalarındaki tecrübelerinden, P&I kulüpleri ve denizcilik sigorta merkezleri ile olan yakın ilişkisinden ve yaptırım gücünden yararlanmak amacını taşıdıklarını belirttiler. Tokgöz ve Mete, Türkiye genelinde temsil ettikleri müşterilerin de bu ilişki ve tecrübelerden faydalanmaları adına bu kararı aldıklarını beyan ettiler.

Omni uluslararası tecrübesinin yanı sıra, müşterilerinin ihtiyaçları için en uygun piyasayı bulmasıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca hasar nerede ve ne zaman olursa olsun 7/24 saat hizmet sağlıyor.

Bu haber toplam 5054 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.