1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. İMO heyetinden DTO'ya ziyaret
İMO heyetinden DTO'ya ziyaret

İMO heyetinden DTO'ya ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyeleri İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel’i makamında ziyaret etti

A+A-

Temsilcilik iken geçtiğimiz yıl şube olan Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel ziyarette, oda çalışmaları ve limanlar, denizcilik ve gemi inşa sanayi hakkında bilgi verdi.

Doğusel, “Denizcilik sektörü olmak üzere bölgemizin menfaatlerine yönelik her türlü çalışmanın içerisinde yer almaya çalışıyoruz” dedi.Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Ok, “Denizcilik ve bölgemize hizmet anlamında sizlerle ortak hareket etmek bizleri mutu edecektir” açıklamasında bulundu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan Ok’a ve yönetimine nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkürlerini sundu.

Vira Haber

Bu haber toplam 8652 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.